Volwassenen

Volwassenen

Op de weg naar volwassen worden en ook als we dat al een tijdje zijn komen er vaak vragen die niet op iedere plek gesteld kunnen worden. Dit zijn bijvoorbeeld vragen die te maken hebben met hoe je in de wereld staat en hoe je er in zou willen staan. De meeste dingen kun je prima met je ouders, familie of vrienden bespreken. Via Facebook of Whatsapp zijn er ook best discussies te starten. Wat als je liever face-to-face onderwerpen wilt bespreken die voor jou lastig te bespreken zijn of als je eerst eens wilt voorbereiden hoe je jouw onderwerp bij je ouders of vrienden gaat bespreken? Je kunt een afspraak maken als je:

 

                             Afbeelding invoegen

Ouders

Als ouders staan we met en zonder onze kinderen voor uitdagingen. Het geluk van de ouders wordt voor een groot deel bepaald door het geluk van de kinderen. Soms is het handig als er iemand even meeloopt en meedenkt over opvoeding of hoe om te gaan met ingrijpende gebeurtenissen zoals een echtscheiding, een verhuizing, ziekte of het verlies van een dierbare. Sommige kinderen willen zelf niet naar een coach of therapeut, dit is ook niet altijd nodig. Ouders kunnen met hun (opvoed)vraag ook op zoek naar oplossingen, kwaliteiten of nieuwe vaardigheden. Wat kun je dan doen?
 

 ·       Je neemt contact met mij op;

 

 ·       We maken dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, dit gesprek duurt ongeveer een half uur;

 

 ·       Als het klikt tussen ons, maken we een afspraak voor een eerste gesprek. Dit gesprek duurt een uur. In dit gesprek bespreken we de hulpvraag en maken we een afspraak voor een volgend gesprek;

 

 ·       Aan het einde van elk gesprek beslissen we of en wanneer er een volgend gesprek nodig is.

 

 

 


  Afbeelding invoegen